Wij heten je van harte welkom in ons geweldige restaurant

Reserveer vandaag nog een tafel en verwen je smaakpapillen.

Over ons

De passie achter de keuken

Italiaanse gastvrijheid

De Italiaanse keuken is iets bijzonders, het gaat niet alleen om eten maar ook om de sfeer en het samenzijn. Het is passie.

De Italiaanse keuken omarmt simpelheid, gezelligheid, warmte en gastvrijheid. In een Italiaans restaurant word je hartelijk verwelkomd met een oprechte glimlach. De levendige sfeer ademt passie, met vrolijke drukte, gelach en het geluid van bestek en borden. De geur van versgebakken brood, de klanken van Italiaanse muziek en het gevoel van samenzijn met dierbaren maken de ambiance compleet.

authentiek Italiaans

De Italiaanse koks bij La Forchetta zijn opgeleid in Napels en bereiden met passie en toewijding onze authentieke Italiaanse gerechten.

Alles begint met passie. Dat geldt zeker voor Italiaans eten en de authentieke Italiaanse keuken. Een Italiaans restaurant is pas écht Italiaans wanneer de koks die er werken, uit Italië komen en er zijn opgeleid. Daarom werken in de keuken van La Forchetta Italiaanse koks, die hun opleiding hebben gevolgd aan de vermaarde koksschool in Napels.

Italiaans vakmanschap

U vindt bij ons op de kaart naast de klassiekers, creatieve Italiaanse gerechten met een moderne twist.

La Forchetta biedt een menukaart met creatieve Italiaanse gerechten, met een moderne twist, dankzij het vakmanschap van onze koks. U kunt ook verzoekjes doen voor Italiaanse gerechten die niet op de kaart staan. Onze koks passen zich graag aan uw wensen aan. Bovendien vernieuwen we onze menukaart regelmatig, zodat u telkens weer kunt genieten van nieuwe en verrassende Italiaanse gerechten.

Ongekende sfeer

Een stukje Napoli in Oosterhout

Leuk en knus restaurant met een fijne sfeer. Onthaal was zeer vriendelijk, net als de bediening. Kwaliteit van het eten was super. We hebben heerlijk gegeten en zullen hier graag nog eens terugkomen!”

Lyke K

- 22 juni 2023

Heerlijk a la carte gegeten in een leuk en sfeervol restaurant. Geen doorsnee Italiaans restaurant (pasta/pizza) maar veel keuze op het menu met allemaal verse producten. Zeer vriendelijke eigenaresse en bediening. Aanrader!

Remco B

- 25 juli 2023

La Forchetta is een geweldig restaurant in alle opzichten Zij verzorgen. een echte Italiaanse culinaire beleving in hartje Oosterhout. Een echte aanrader!

Fleur B

- 25 juli 2023

Optimale gelegenheid om heerkijk te dineren in een prettige omgeving en uitstekende bediening!

Ad T

- 23 mei 2023

Passie voor kwaliteit

Een smaakbelevenis waarbij eigentijds Italiaans eten samenkomt met passie, vriendelijkheid en service. Reserveer en ervaar het zelf.

Bij La Forchetta is alles Italiaans, van de bloem tot de olijfolie. We werken met verse producten van hoogstaande lokale leveranciers. Onze koks gebruiken alleen de beste ingrediënten, wat u proeft in onze heerlijke Italiaanse gerechten. Of u nu vegetariër bent of een speciaal dieet volgt, zoals glutenvrij, wij houden rekening met uw wensen. Geniet van onze authentieke Italiaanse specialiteiten.