Wij heten je van harte welkom in ons geweldige restaurant

Reserveer vandaag nog een tafel en verwen je smaakpapillen.

Afhaalmenu

THUIS GENIETEN VAN ITALIAANSE GERECHTEN

U kunt ook thuis genieten van het authentieke Italiaanse eten van La Forchetta. U kunt namelijk bij ons ook uw favoriete gerecht bestellen en afhalen. Zo geniet u ook van onze bijzondere specialiteiten wanneer u een keer geen tijd heeft om naar ons Italiaanse restaurant in Oosterhout te komen, maar wél zin heeft in een heerlijke maaltijd.

Bestel Italiaans eten
Maak uw keuze uit onze menukaart en bestel uw voorgerecht, pizza, pasta, bijgerechten of dessert gemakkelijk telefonisch via 0162-69 45 66.

Klik hier en download ons speciale afhaalmenu ->

Wat onze klanten
over ons zeggen

 • Lyke K

  Leuk en knus restaurant met een fijne sfeer. Onthaal was zeer vriendelijk, net als de bediening. Kwaliteit van het eten was super. We hebben heerlijk gegeten en zullen hier graag nog eens terugkomen!”

  22 juni 2023
 • Remco B

  Heerlijk a la carte gegeten in een leuk en sfeervol restaurant. Geen doorsnee Italiaans restaurant (pasta/pizza) maar veel keuze op het menu met allemaal verse producten. Zeer vriendelijke eigenaresse en bediening. Aanrader!

  25 juli 2023
 • Fleur B

  La Forchetta is een geweldig restaurant in alle opzichten Zij verzorgen. een echte Italiaanse culinaire beleving in hartje Oosterhout. Een echte aanrader!

  25 juli 2023
 • Ad T

  Optimale gelegenheid om heerkijk te dineren in een prettige omgeving en uitstekende bediening!

  23 mei 2023
 • Margreet K

  Leuke bediening, lekker eten, gezellige omgeving.

  18 juni 2023